Post by vousmimapagua on Feb 24, 2022 15:03:44 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Catapult 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Catapult 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικούς άπειρα χρήματα ▞▞▞
▞▞▞ The Catapult 2 2022 version ▞▞▞
Block Puzzle Gem: Jewel Blast Teka-teki rfjj
Καλό παιχνίδι αλλά περίεργες δυσλειτουργίες όπως ο καταπέλτης εχθρός 80 boss που λειτουργεί στο έδαφος και το αφεντικό επιπέδου 100 που καταστράφηκε μετά το πάγωμα
Αυτό είναι ένα θρυλικό παιχνίδι στο είδος του. Χαίρομαι που οι προγραμματιστές ακούν πάντα προσεκτικά τα σχόλια των χρηστών που είναι πολύ καλά για το μέλλον αυτού του παιχνιδιού και της κοινότητας των παικτών.
😈
Λοιπόν, έκανα λάθος σχετικά με την επαναφορά προόδου όταν προσπαθώ να συνδεθώ και να βγω, και μετά το επαναλάβω έκανε ξανά την πρόοδό μου, γι' αυτό ζητώ συγγνώμη γι' αυτό, ο λόγος που λέω ότι επαναφέρει την πρώτη επανεξέταση οφείλεται στο ότι μετά την έξοδο από την πρώτη αποστολή έγινε' Δεν φορτώνει σωστά την πρόοδό μου, αλλά αφού τελείωσα 2 αποστολές, φορτώνει σωστά την πρόοδό μου που προκάλεσε μια παρεξήγηση που με έκανε να πιστεύω ότι η πρόοδός μου χάθηκε, αλλά στην πραγματικότητα όχι
Μέτριο
Μου αρέσει πολύ σούπερ σούπερ μου αρέσει αυτό το παιχνίδι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες και ωραία γραφικά Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ ευχαριστώ
Το παιχνίδι ήταν ωραίο να παίζω και το απολάμβανα αλλά τώρα έχει σταματήσει στο 179ο επίπεδο και εμφανίζει το "Downloading new days" απλά για να φάω τα δεδομένα μου και στη συνέχεια θα εμφανίσει σφάλμα δικτύου στο τέλος. Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα αυτού του δράματος 😑😠
Πάρα πολλές διαφημίσεις και το κόστος για την αναβάθμιση είναι ένα αστείο. Σίγουρα δώσε μου 10 $ για να αναβαθμίσω τον καταπέλτη μου, περίμενε 20 λεπτά αργά ο καταπέλτης μου είναι πλέον ξεπερασμένος. Είτε μας γεμίζει με άθλια πρόσθετα είτε έχετε διαφημίσεις που δεν χρειάζεστε και τα δύο. Unistalled, αλλά πριν κάνω το 11e star, είσαι άθλιος προγραμματιστής.
απάτη και μισή... Από το 3ο κι όλας επίπεδα το έχουν κάνει σχεδόν αδύνατο να πάρεις 3 αστέρια αν δεν παίζεις μια ώρα και φουλ διαφημίσεις. 20 φορές έπαιξα το 3ο επίπεδο για να πάρω 3 αστέρια και στις 17 με έφαγε με την πρώτη ο άλλος.
Το παιχνίδι πρέπει να είναι ενδιαφέρον, ισορροπημένο και να μπορεί να παιχτεί. Αλλά εδώ, είναι δύσκολο, πιο δύσκολο και αδύνατο που προκαλεί εκνευρισμό και χάνει το ενδιαφέρον μετά από λίγες προσπάθειες. Είμαι λάτρης του παιχνιδιού, μου αρέσει να τελειώνω το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Αν και, μερικά είναι προκλητικά, αλλά εξακολουθεί να είναι διασκεδαστικό να παίζεις. Η εμπειρία με αυτό το παιχνίδι δεν ήταν διασκεδαστική παρά ενοχλητική. Καλή πρακτική, ο καλός στόχος επίσης δεν λειτουργεί τις περισσότερες φορές, κάτι που είναι περίεργο
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι όχι πολύ σε αυτό πραγματικά λίγο προκλητικό πρέπει να πω και νομίζω ότι πολλές από τις αναβαθμίσεις είναι λίγο ακριβές
Θα του έδινα περισσότερα αστέρια, αλλά από την τελευταία ενημέρωση λαμβάνω το μήνυμα "σφάλμα σύνδεσης στο διαδίκτυο" και δεν μπορώ καν να παίξω το παιχνίδι. Αυτό με κάνει να χάνω όλες τις καθημερινές ανταμοιβές και με αναστατώνει. Συνέβη μια φορά στο παρελθόν και έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση από την αρχή. Γίνεται πολύ ενοχλητικό όταν συμβαίνει αυτό μετά από κάθε ενημέρωση.
Ο αριθμός των αντιπάλων μετά το επίπεδο 60 έχει αυξηθεί τρομερά. Δεν μπορώ να χειριστώ 45-50 αντιπάλους σε ένα μόνο επίπεδο, όπου ο καθένας μπορεί να με εκμηδενίσει. Εμφανίζονται 3-4 αντίπαλοι κάθε φορά, στους οποίους ούτε το SHIELD μου δεν μπορεί να το αντέξει αφού εξαφανίζεται μετά από ένα σύντομο διάστημα. Επίσης, δεν υπάρχει καμία αναβάθμιση για κανόνι μετά το επίπεδο 5, το οποίο υστερεί πολύ. Ο ρυθμός πυρκαγιάς του καταπέλτη πρέπει να κλιμακωθεί. Χαμηλώστε το αρ. των αντιπάλων για ένα επίπεδο, καθώς οι τόνοι από αυτούς με κάνουν να κορεστώ. Και με αφήνει χωρίς διάθεση να παίξω άλλο.
Λόγω απώλειας ενέργειας σε περιορισμένο χρόνο. Το παιχνίδι έχει γίνει πολύ χειρότερο από τώρα, παρακαλώ διορθώστε το το συντομότερο δυνατό. Και φτιάξτε το για απεριόριστο χρόνο
The Catapult 2 ایکشن adqb
Αυτή η τελευταία ενημέρωση είναι DARN GOOD. Ομάδα DEV, κάνατε εξαιρετική δουλειά. Πληθώρα ΝΕΩΝ ΚΑΛΟ υλών π.χ. επίπεδα, εχθροί, όπλα, δεξιότητες, προστασίες κ.λπ. Διασκεδάζοντας δοκιμάζοντας όλα τα νέα αντικείμενα. Και σκάβω τη νέα δυνατότητα που σας επιτρέπει να ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ όπλα ΠΡΙΝ αγοράσετε ή χρησιμοποιήσετε τον χρυσό σας. Σχεδιασμός και ανάπτυξη Κρατήστε τις πέτρες ανάστασης που χρησιμοποιήθηκαν στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 2020. Είτε για τα Χριστούγεννα του 2021 ή/και για την επαναφορά της ζωής έκτακτης ανάγκης όταν παίζετε σε αυτό το επίπεδο παιχνιδιού που είναι απλά χτύπημα.
The Catapult 2 ایکشن slt
Αύξηση βαθμολογιών σε 3 αστέρια. Το Railgun είναι πολύ ανακριβές όμως. Έχετε καλύτερη επιτυχία με τον εκτοξευτή διπλής ρακέτας. Η ατελείωτη διάθεση είναι μια ΜΕΓΑΛΗ απενεργοποίηση. Δεν έχετε δύναμη πυρός ή προστασία στην αναβάθμιση για να ταιριάζει με τους εχθρούς. Σας προτείνω να μην το παίξετε μέχρι να είναι δυνατό να παίξετε. Το πράγμα που σκάβει τη γη που εμφανίζεται πριν από το κάστρο καταστρέφει κάθε προστασία και drone όλα σε μια εμφάνιση αφού πλήρωσε τόσα πολλά για αυτά. Το plasma mator δεν είναι αποτελεσματικό, ανοησία. Χρειάζεστε μια τρίτη ικανότητα για να έχετε οποιαδήποτε επιτυχία
Έπαιξα κυριολεκτικά 3 λεπτά και είδα 3 διαφημίσεις. Οχι ευχαριστώ. Η απάντηση του προγραμματιστή είναι ότι πρέπει να πληρώσω για να αφαιρέσω διαφημίσεις, αλλά τι γίνεται αν δεν μου αρέσει το παιχνίδι. Ίσως πρέπει να καταργήσετε τις διαφημίσεις για τα πρώτα 60 λεπτά ή εξ ολοκλήρου. Βρήκα έναν τρόπο να αφαιρέσω όλες τις διαφημίσεις χωρίς να πληρώσω. Μόλις απεγκατέστησα. Κεραία! Όχι άλλες διαφημίσεις και δεν χρειάζεται να παίξω. Δεν ξέρω καν αν μου διαφεύγει κάτι, γιατί δεν πρόλαβα να παίξω νωρίτερα, όπως οι διαφημίσεις σας.
Είναι πραγματικά διασκεδαστικό, προκλητικό και ξέφρενο μερικές φορές. Κάνει καλό χρόνο. Ο ήχος fx είναι υπέροχος και εξακολουθεί να με κάνει να γελάω όταν ένας επιτιθέμενος τρώει ένα από τα βλήματά μου, ακόμα και μετά από 30 ημέρες παιχνιδιού. Μου αρέσει. Ευχαριστώ πολύ!
κακός έλεγχος. ακόμα και με τη μέγιστη ισχύ, δεν θα πετάξει την πέτρα αρκετά μακριά. Μερικές φορές ακόμη και με τη χαμηλότερη ελάχιστη ισχύ, η πέτρα μόλις πέταξε έξω από την οθόνη.
Ωραία
Εντάξει στην αρχή, τώρα κάθε φορά που υπάρχει προσθήκη πρέπει να κάνω επανεκκίνηση του παιχνιδιού. Επειδή δεν επιστρέφει μετά από μια προσθήκη. Μπορούν λοιπόν να το φτιάξουν;
τέλειο
είναι απλά διασκεδαστικό. δεν χρειάζεται να ξοδέψετε και είναι το μόνο δωρεάν παιχνίδι με το οποίο έχω κολλήσει. Τα επίπεδα είναι προκλητικά και ευχάριστα. Το μόνο παράπονο είναι ότι τα χειριστήρια όπου πρέπει να επαναφέρετε τη φωτιά είτε θα τρέξουν από το τέλος της οθόνης είτε θα πρέπει να καλύψετε μέρος του παιχνιδιού. Αυτό είναι μόνο ένα μικρό τσιτάτο όμως. γενικά καλή διασκέδαση.
The Catapult 2 მძაფრსიუჟეტიანი qiz
ήταν διασκεδαστικό για μερικές μέρες ίσως, αλλά γίνεται βαρετό. δεν είναι κάτι καινούργιο σε κάθε επίπεδο. απλά μια πιο δύσκολη δυσκολία. απεγκατάσταση μέχρι να δω βελτίωση. συν προσθέστε περισσότερα όπλα και ίσως μια online λειτουργία για πολλούς παίκτες ή κάτι τέτοιο
Είναι δύσκολο να παίξεις χωρίς σταυρόνημα. Φαίνεται να είναι λάθος. Δεν καταλαβαίνω. Μόνο το πρώτο επίπεδο είχε σταυρωτά μαλλιά. Και τα υπόλοιπα επίπεδα περιμένουν να στοχεύσουμε σωστά;
Μου άρεσε να παίζω αυτό το παιχνίδι, αλλά η τρέχουσα πρόοδός μου (ημέρα 270) στο παλιό μου τηλέφωνο δεν μπορεί να αποθηκευτεί στο google play, το σφάλμα θα εμφανιστεί στην οθόνη του παιχνιδιού και θα πρότεινα να επανεκκινήσω την εφαρμογή, έχω ήδη επανεκκινήσει την εφαρμογή πολλές φορές και επανεκκίνησα τηλέφωνο αρκετές φορές. Αγόρασα ένα νέο τηλέφωνο και εγκατέστησα αυτό το παιχνίδι και όταν συνδέομαι, το φορτωμένο παιχνίδι αποθήκευσης ήταν ακόμα στην ημέρα 180. Μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα; Έχω ήδη προσπαθήσει να διαγράψω την αποθηκευμένη πρόοδό μου στα Παιχνίδια Play σύμφωνα με τις οδηγίες βοήθειας του google play.
ΤΈΛΕΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Αντιμετώπιζα συχνά σφάλματα και έστειλα επίσης τις αναφορές σφαλμάτων. Θα ήθελα να λάβω ενημέρωση σύντομα που θα διορθώσει όλα αυτά τα σφάλματα.. Εκτός από αυτό, το παιχνίδι είναι τόσο εθιστικό.. 🙂
Πάρα πολλές μεγάλες διαφημίσεις, πολύ συχνά. Δεν μπορείς πραγματικά να μπεις στη ροή του παιχνιδιού με τόσες διακοπές. Θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι, αλλά όχι με τις διαφημίσεις να βάζουν συνεχώς φρένο.
Δεν αξίζει τη βαθμολογία που έχει αυτή τη στιγμή. Πάρα πολύ χειροκίνητες διαφημίσεις. Πρέπει να ζητάτε νομίσματα για οποιεσδήποτε σημαντικές αναβαθμίσεις. Επαναλαμβανόμενο παιχνίδι.
Απίστευτα δύσκολο και πληρώστε για να κερδίσετε καθώς προχωράτε λίγο περισσότερο... Έχασε το ενδιαφέρον με το παιχνίδι...
Αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά τα καροτσάκια είναι υπερβολικά υπερτροφοδοτημένα. Χρειάζονται 1-3 χτυπήματα για να τα καταστρέψετε σε pvp, έρχονται γρήγορα, κοστίζουν μόνο 80(ξύλο), και καταστρέφουν το κάστρο σας σε 2 χτυπήματα. Συνιστώ να αυξήσετε την τιμή και ή να εξαλείψετε τη ζημιά που προκαλούν.
Καλή δουλειά. Προκλητικό παιχνίδι. Λογικά διαθέσιμες αναβαθμίσεις. Ποιος θα ήταν ωραίο, πιθανότητα, να έχουμε περισσότερες επιλογές/βαθμούς κάστρου;
είναι απλώς ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, σίγουρα αξίζει να ξοδέψετε κάποια $$$ για να αγοράσετε το καλό κανόνι και το οχυρό 4 ορόφων. Μετά την πρόσφατη ενημέρωση, τα χαμηλότερα αυτόματα ενοχλητικά δεν διαρκούν λίγα δευτερόλεπτα ακόμη και στα χαμηλότερα επίπεδα. Κακή αλλαγή BYV
Φοβερά γραφικά. Αλλά περιγράψτε την αναβάθμιση. Γιατί τα ανακλαστικά τόξα είναι καλύτερα από την ανακλαστική μπάλα; Για μένα η μπάλα προστατεύει παντού. Γιατί να πληρώσετε περισσότερα για τα τόξα;
Διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά συνέχισε να πέφτει αφού το άνοιγα. Απεγκαταστάθηκε. Θα το δοκιμάσω άλλη μια φορά και θα προχωρήσω.
υπέροχο παιχνίδι. απλά ένα υπέροχο παιχνίδι. ακόμα και grindy, απλά δες μια διαφήμιση (ειδικά όταν παίρνεις 1k) και παίρνεις πολλά λεφτά. επίσης, μπορώ να κάνω μια πρόταση; εδώ είναι το δικό μου: ίσως φτιάξω ένα διπλό κανόνι. κάπως σαν διπλός καταπέλτης, αλλά αντ' αυτού πυροβολεί δύο φορές (όπως ένα και δύο, όχι ταυτόχρονα) και είναι ελαφρώς πιο ακριβό από το κανόνι. Παρακαλώ λάβετε επίσης τις προτάσεις μου, το triple kill γράφεται λάθος ως triple kill. διόρθωση pls