Post by vousmimapagua on Feb 24, 2022 15:00:39 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Brawl Universe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Brawl Universe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kapāt primogēmas ▞▞▞
▞▞▞ Super Brawl Universe 2022 version ▞▞▞
lieliska grafika un fons. bet mehānika ir absolūti zvērīga, AI ir atkritums, par ko nav jādomā.
Spēle vispār netiks palaists. Stienis tiek ielādēts tikai līdz pusei. Es pat nevaru spēlēt spēli! Esmu mēģinājis to atinstalēt un pārinstalēt, bet tas nedarbojas. Manam vīram un dēlam ir spēle, un tā viņiem darbojas, tāpēc es nezinu, kāpēc tā nedarbosies man. Man ir piezīme 10, tāpat kā manam vīram, tāpēc tas nav tālrunis.
Nevar izaicināt draugus. Vēlos, lai būtu iespējams izaicināt tuvumā esošos draugus vai pēc lietotājvārda. Spēle kopumā ir jauka.
Labi, es tikko lejupielādēju SpongeBob's Birthday atjauninājumu un, tiklīdz tika parādīta opcija Events, spēle sāka aizkavēties HARD! Piemēram, es eju cauri izvēlnei, un spēle griežas ar ātrumu 2 kadri sekundē. Lūdzu, kāds to izlabo.
Jautra spēle... Sākumā. Šai spēlei ir ĀRPRĀCĪBAS uzbrauktuves grūtības un nepieciešamais slīpēšanas apjoms. Sākumā tas ir saprātīgi, bet varbūt pēc pāris dienām tas sāk salīdzināt jūs ar ienaidniekiem, kas ir 2–3 reizes spēcīgāki par jums, un AI šķietami uzlabojas līdz tādam līmenim, ka jums šķiet, ka spēlējat pret profesionāli. Esmu sasniedzis cieto sienu, kurā vairs nevaru progresēt, neielaižot spēles stundas un nepērkot spēles valūtu, kas ir pārāk dārga
Es iemīlējos spēlē, tiklīdz sāku spēlēt! Tas liek man atgriezties pie visu niku šovu skatīšanās bērnībā, kaujas kombinācijas un spējas ir lieliskas, un spēle ir ļoti gluda. Ja jums patīk Nickelodeon, jums noteikti ir jāizmēģina šī spēle.
Diezgan forša spēle, es vēlētos šeit parādīt dažas frāzes un īpašākas kustības, taču, izņemot to, tā ir jautra.
Tā ir laba spēle, kas atšķiras no citām līdzīgām spēlēm, es piekrītu citiem, ka vadības ierīces ir jāpielāgo, bet kopumā patīkama pieredze, man patīk tas, ka jums nav jāatver vairākas kastes, lai iegūtu preces
godīgi sakot, man šķiet, ka 3D animācija vienkārši nedarbojas 2D varoņiem. Un man liekas, ka tas ir sava veida super smash brāļu kopēšana.
šķiet lēts un TMNT izskatās smieklīgi. spēlei trūkst cīņas, un skaņas ir dīvainas. Kopumā šķiet, ka es varētu izveidot savu koledžas datorklasi.
Super Brawl Universe Hərəkət ucf
Vispirms es nevarēju to lejupielādēt, jo tas to nevar atbalstīt. Otrkārt, ielādēšana aizņem uz visiem laikiem. Starp citu, man patīk Nickelodeon!
man patīk jūsu spēle, tajā nav reklāmu, un man patīk, kā jūs varat spēlēt pret citu spēlētāju, man ir labi šī spēle, bet man ir tikai 5 cilvēki, es gandrīz uzvaru visās cīņās, un esmu pārsteigts par to, cik ilgi jums vajadzēja es domāju, ka man bija vajadzīgas 9 stundas, lai to pagatavotu, un tāpēc es sniedzu jums piecu zvaigžņu atsauksmi un novēlu jums labu dienu
Šī ir otrā reize, kad es lejupielādēju šo spēli, lai spēlētu ar savu brāļadēlu, un tagad tā ir traki lēna, un es pirmo reizi zaudēju visu, jo nevarēju pieteikties atpakaļ savā kontā. Vai ir kāds veids, kā to labot.
Tā ir jautra un dīvaina spēle, kas palīdz pārvarēt garlaicību. Tam ir vajadzīgi vairāk ikonisku Nikelodes varoņu, piemēram, Rens un Stimpijs, kā arī Džonijs Bravo, taču tas ir patīkami.
Šajā spēlē ir daži no labākajiem un jautrākajiem varoņiem! Daži smagie uzbrukumi ir tik smieklīgi kā Patrikam. Viņš sit ienaidnieku, kurš atlec uz vēdera! Kopumā ļoti laba pieredze! Lūdzu, turpiniet veidot vairāk šādas spēles! Tāpat, varbūt pievienot vairāk režīmu? Piemēram, 5 spēlētāju Deathmatch vai kas cits? Var būt?
Super Brawl Universe Laga csp
Šī spēle ir lieliska, man patīk tas, ka viņi atgrieza vecos niku šovus un varoņus, un tā ir ļoti forša. vienīgā sūdzība, kas man varētu būt, ir tāda, ka es nezinu, kam tie ir paredzēti.
Super Brawl Universe 動作 eoir
Laba spēle, bet tā ir tāda saimniecība, lai iegūtu jaunu raksturu. Varoņi šajā spēlē ir labi, bet viņiem trūkst dažu, un ir nepieciešams ilgs laiks, lai iegūtu tēlu šajā spēlē, nevis tērētu naudu, šī spēle ir sava veida DUM
Man patīk labās prasmes šajā spēlē, taču ielāde var aizņemt PĀRĀK ilgi. Vai varat, lūdzu, salabot šo spēli, lai es varētu turpināt to spēlēt? Paldies un jauku dienu.
Stulba spēle
datora versija bija labāka, bet bija patīkami redzēt varoņus, nevis 2D attēlus.
Diezgan jautra spēle, taču katru reizi, kad skatos reklāmu par dubultu atlīdzību, reklāma beidzas un mana atlīdzība nekad nepalielinās. Vai kāds var palīdzēt ar to? Izņemot to, līdz šim tā ir diezgan jautra maza spēle.
Super Brawl Universe Azione zey
Es mīlu Niku, un šī spēle ir ļoti apmierinoša. Tiešām jautri, kad nav ko darīt. Ir dažādi varoņi no 90. gadiem līdz mūsdienu multfilmām. Man patīk seriāls Super Brawl!!!!
Cooking Cafe - Food Chef Arkada xng
Laba ideja. noteikti vajag kādu pieskārienu, kā visi teica. Dažreiz uzbrukumi nesavienojas, un jūs esat tieši pret ienaidnieku. Dažreiz bloks nedarbojas. Arī nedaudz atpaliek. Un atbloķēšanas un jaunināšanas laikā ir nepieciešami vairāk skaņas efekti. Liek justies aizraujošāk. Būtu labi, ja šie thi gs ir pieskārās. Jūtas kā beta spēle.
Jautra spēle, pamācības ir pārāk garas, un es nedomāju, ka automātiskā uzvarēšana ir sausa izklaide
Spēle ir diezgan lieliska. Ne pārāk negodīgi. Mikrodarījumi nešķiet nepieciešami. Lai gan, uzlādējot smagu uzbrukumu, es nevaru precīzi pateikt, vai es to daru ar dažiem varoņiem. Iespējams, likšana tai vibrēt uzbrukuma uzlādes laikā to atrisinātu.
Pārāk grūts un negodīgs bots, kad esat sasniedzis 4. arēnu un augstāku līmeni, spēle pēkšņi atalgo tikai 3 pret 3 kautiņu ar 10 trofejām, bet, ja jūs to zaudējat, tiek atņemtas 20 trofejas. Ir diezgan negodīgi cīnīties ar augsta līmeņa robotiem (spēle sader ar īpaši augsta līmeņa robotiem, kurus ir gandrīz neiespējami uzvarēt). Ir arī grūti uzvarēt, un dubultā trofeju zaudēšana ir tikai veids, kā rīkoties negodīgi.
Labi, kā es teicu no sava cita konta. Attiecībā uz Denija Fantoma gājieniem vajadzētu būt ikreiz, kad pretinieks viņam trāpa, viņam vajadzētu pāriet no fantoma uz Fentonu, un par viņa īpašo gājienu viņi varētu likt viņam pārvērsties par Denu vai izmantot viņa spokaino vaimanu, un, ja viņš ir uzvarēts, viņš varētu mainīties. atpakaļ Fentonā vai, kad viņš uzvar un viņš pazudīs, viņam vajadzētu vai nu kļūt neredzamam, aizlidot vai vismaz pazust portālā. Imma vienkārši turpiniet to citā kontā.
šausmīga kontrole. pārāk daudz notiek kaujā.. vajadzēja izmantot vairāk analogā stila kaujas iestatījumus. ļoti sūdīgi, un es to biju gaidījis jau ilgu laiku. also.no Facebook connect, tāpēc jums nav draugu vai jācīnās ar īstiem draugiem. līdz šim neesmu pārliecināts, kā tas ietaupīs, ja es nolemšu to noņemt uz laiku, tas kļūs labāks. bet šajā skatījumā maz ticams.
Kay, tāpēc pašlaik darbojas ar "Tech" komandu (GIR, Donnie, Jenny) Ngl, spēlējot vairāk jautrības, nekā es domāju, ka to vēlētos; Es teikšu, ka es vēlētos īstas pogas kustībām, un arī balss klipi varoņiem būtu bijuši lieliski, bet tas ir tikai es. Es pieņemu, ka tiks pievienoti vairāk Nicktoons, cerams, ka daži ļaundari (nevis ka Angelica un Zim nav pietiekami nelietīgi XD) Vispār jauka spēle!
Cik es varu pateikt, ja vien nevēlaties regulāri tērēt savus $$, šī ir spēle jums. Esmu tikai pusceļā 3. nodaļas kampaņā un atsitos pret sienu. Kā arī, kāpēc visiem 3 vai jūsu notikumiem ir "hard"/high power? Esmu pavisam jauns spēlē un jau esmu vīlies. Nav draugu, nav datu saglabāšanas iespēju, attīstība ilgst mūžīgi. Godīgi sakot, jūs nevarat pateikt, kāpēc tas ir 5 miljonu spēlētāju vērts.
Laba spēle, bet ļoti kļūdaini un saspringti Leo, Maikijs, Timijs, Aangs, Donijs utt prieks manis