Post by vousmimapagua on Feb 24, 2022 14:45:08 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crossy Road ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crossy Road IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povećanje novca hack ▞▞▞
▞▞▞ Crossy Road 2022 version ▞▞▞
Ovo je tako zabavna igra tapkanja da prođe vrijeme. Grafika je tako slatka, a animacije vrlo glatke. Vrijeme čekanja na besplatni dar nije jako dugo, a vrlo je lako skupljati novčiće da biste dobili nove likove
Crossy Road ઍક્શન mlxh
Definitivno jedan od klasika mog djetinjstva. Volim ovu igru kad god mi je dosadno ili samo čekam nekoga ako se nađem s njim, jer me uvijek vraća i želim otključati nove likove! 5/5! <3
slaba
idk kako to ocijeniti nulom tako da dobijete jedan. daje vam oglas doslovno svaki put kada umrete osim ako ne potrošite novac na igru jer su programeri igre pohlepni i samo žele novac od glupe dječje igre tapkanja. ne bih preporučio da je igrate osim ako ne želite osjećaj da ste u vremenskom kvadratu i ne vidite ništa osim oglasa
NULA ZVIJEZDA. RAZJARUJUĆI. Navodno odlična igra za dva igrača, ali nigdje u neintuitivnom sučelju nema nigdje kliknuti za pokretanje igre za dva igrača. 😡
Super cool, ali tjeraju vas da kupujete stvari, kao i svaka druga igra. Nema života za rundu. Ako imate oko 100 znakova, u nagradnom stroju, to je duplikat za vas! Puno oglasa
Jedino što mi se ne sviđa je nova kasica prasica. Prije sam koristio novčiće za otključavanje novih likova iz automata, a sada to više ne mogu.
Sama aplikacija stvara ovisnost i zabavna te je najbolji način da provedete svoje slobodno vrijeme, ali postoji jedan problem: Pokušao sam ponovo otvoriti aplikaciju više puta jer je zapela u uvodu na ekranu. Pokušao sam riješiti problem, ponovno pokrenuti telefon, pojačati aplikaciju, sve što sam mogao učiniti da to pokušam popraviti, ali se stalno zapinje u uvodu na ekranu! Aplikacija je jučer radila dobro, ali sada ne radi jutros. Dao bih 5 zvjezdica ako možete riješiti ovaj problem, hvala!
Vector Παιχνίδια arcade bem
Odlična igra tek sam počeo ali je supp
kad pokusam instalirat pise mi da je paketna datoteka nevazeca
Sve je radilo a kad sam ažuriro pisao je da crossy road neragira
Dugo se zaglavio na zaslonu za učitavanje pilića. Ponovno sam pokrenuo telefon i nije radio. Ponovno sam instalirao i funkcioniralo je, ali sam izgubio napredak na Google Playu. Bila je to dobra utakmica osim toga
Svidjela mi se igra dok nisam dobio novi telefon i izgubio SVE. vrlo frustrirajuće kada volite određenu igru. Imao je mnogo otključanih znakova
nadam se da se neće povrijediti kokoši, jauk koji si nosio praveći igru.....
Dugo sam volio igrati ovu igru, ali dok se nešto ne učini u vezi s ovim oglasima koje stalno dobivam NAKON DA SAM ODAVNO KUPIO LIK, ovo od mene dobiva samo 3☆. Devs: Stvarno bih volio pomoć oko ovoga.
Crossy Road Hành động uhp
Igrica je super, ali malo je preteško
Malo je dosadna
EP
Psy?
Nije ni losa Al nije ni dobra
Super igra dobra i fora grafika i zvukovi i dobro je to što ima puno likova jos bi bilo fora da ubacite koj chalange.
Nevjerojatno To je jako dobra igra. Volim likove i besplatne poklone. I da, to je besplatna igra. Jedini problem koji imam je da će vas samo dodirivanje ječma natjerati da se pomaknete. A ponekad ću ići prilično brzo i to će me natjerati da napravim nekoliko dodatnih koraka. Osim toga, ovo je jako dobra igra i preporučio bih vam da je kupite
Pre dosadno i glupo.
Bezveze
Križna cesta je zabavna bila bi bolja da ima više mogućnosti karaktera
Ocjenjujem ovu igru s 2 jer nakon svakog pojedinog puta kada umrete kaže gledajte oglas za više novca i uvijek postoje oglasi nakon što umrete i morate dobiti stotinu tokena da biste dobili čarter, stvarno je neugodno svaki put kada umrete i postoji reklama pa bih igrao samo ovu igru jer je zabavna, ali niti ako će biti reklama svaki put kad umreš, tako da ti ne bih preporučio da igraš ovu igru, ali ne mogu te spriječiti da igraš tako da osobno ne bih igrao ovu igru.nadam se da bih bio dobar x
Jako je zabavno igrati se kad sam sa svojom braćom i sestrama. Kad su imali multiplayer mod da se mogu pridružiti, ali sada ga nemaju uključenog i da se moja sestra i brat ne mogu pridružiti toliko smo se zabavljali i smijali, ali volio bih da ga vrate u multiplayer mod bez razdvajanja zaslon. ne sviđa mi se to. Bolje je ako svatko ima svoj zaslon na kojem se može igrati i uživati u igri jedni s drugima
Crossy Road Δράση mqa
čovječe ova igra je vraški DODATNA (bijes) svaki put kad umreš dobiješ DODAJ DA SVAKI PUT samo pokušavaš zaraditi svoj novac i nije me briga za fanove, također postoje lažni botovi koji igraju ovu igru na tornetments-u je bio jedan bot koji je imao PREKO 10000 BODOVA KAO OMFG također mrze kada nitko ne igra njihove tonemente pa ga napune botovima jako preporučam da nikad ne isprobate ovu igru, hvala
Nije tako dobro.. samo skačeš i otključavaš nove znakove (oprosti ako sam krivo napisao)
Uživam u ovoj igri, super je zabavno natjecati se sa svojom obitelji da vidim tko može dalje. Gotovo da nema zaostajanja i to mi se također jako sviđa! Iako mi je teško dobiti/pronaći kita hispera😖. Uglavnom, ocjenjujem ovu igru s 4 zvjezdice.
Ne postoje razine, a igra je beskonačna. Osim toga, možete pokušati dobiti sve likove iz nagradnog stroja ili ih kupiti. Ali neki ljudi ne mogu kupiti stvari u toj igri, pa ih moraju uzeti iz nagradnog aparata. Ali pogodite što, 35% likova nije ni dostupno na nagradnom stroju.Zato sam mu dao četiri zvjezdice.
Supak od igre
Dosadno
Nekada je bila dobra zabava, ali sada je sve dodato. ne daje bonuse i ne dopušta priliku za nove životinje. stvarno sranje sada nisam siguran zašto su ga promijenili
igra je zakon
Najnovije ažuriranje ne dopušta provjeru dobi na NVIDIA Shield. Korisničko sučelje ne dopušta kontroleru unos brojeva.
Gluposssttttt!
tako cool