Post by vousmimapagua on Feb 24, 2022 14:42:02 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ umožnenie cheatov ▞▞▞
▞▞▞ TMNT: Mutant Madness 2022 version ▞▞▞
TMNT: Mutant Madness Jeux de rôles raw
Najnovšia verzia nenačítava hru, uviazol som pri 89 % sťahovaní aktív a je tam navždy, opravte to. Aktualizácia: už je to v poriadku, hra už funguje normálne, možno to bola malá chyba, ale už môžem hrať, vďaka a hra je dobrá, hral som ju rád.
Hra je úplný odpad. Vývojári nerešpektujú svoje ponuky herných klenotov. Nestrácajte mesiac brúsením, aby ste dokončili ich ponuky ako ja. Za výhru sa platí 100 % a všetko, za čo skutočne platíte, je veľmi malá šanca odomknúť silnejšiu postavu. Keďže odomknutia sú náhodné, môžete minúť 1 000 dolárov za odpadkovú postavu. Táto hra je úplný odpad, ktorý sa sťahuje iba preto, že má štítok TMNT
Nenechajte sa pomýliť, toto nie je hra v štýle Korytnačky v čase. Väčšinou ide o nečinnú hru s tematikou TMNT, čo je v poriadku, ak si vhodne nastavíte svoje očakávania. V skutočnosti tu nie je žiadne brúsenie, pretože zdroje sa generujú v priebehu času a jednotky automaticky bojujú v reálnom čase. Môžete použiť a zamerať zručnosti (čo som si pôvodne neuvedomoval). Postup F2P sa spomaľuje dosť rýchlo, ale sú štedrí s bezplatnými ponukami... Vždy akceptujte reklamu po boji, vyhrajte alebo prehrajte (čo sa môže stať po niekoľkých prehrách za sebou)
TMNT: Mutant Madness የሚና ጨዋታዎች pok
Nekupujte už nič za skutočné peniaze. Nesúhlasne oznámili, že v budúcnosti nebudú žiadne vylepšenia ani funkcie hry, keď sa skončí. Zostal možno rok, kým vypli servery
Táto hra je vrak vlaku, od ktorého nemôžete odvrátiť pohľad. Má všetky časti potrebné na to, aby bol neuveriteľný, ale vývojári nepočúvajú hráčov. Trvá to celú večnosť, kým napravia veci v prospech hráčov, ale napravia veci v ich prospech rýchlosťou blesku. Žiadny pokrok v dobrodružstve za mesiace, o 30 poschodí nižšie v kanáli 6, ako som bol pred 4 mesiacmi, zmanipulované obliehanie klanu, vynútené straty v pvp a odmeňovanie za prehru zámerne. Všetky správne nástroje a všetko robia zle. Moja skúsenosť ma len mrzí.
Ignorujte všetkých, ktorí po chvíli povedia, že ste narazili na tehlovú stenu a musíte zaplatiť, aby ste vyhrali, toto nie je pravda a Úprimne povedané, hra sa mi naozaj páčila, ale z nejakého dôvodu zakaždým, keď sú moje postavy omráčené, hra neustále zamrzne, prosím opraviť toto x
Je to dobre známa nehnuteľnosť so všetkými návratmi z 90. rokov a hudbou, ktorú oceníte. Kam idú teraz. ty bojuješ. Zvýšiť úroveň. Získajte vylepšenia. Aplikujte ich. Opláchnite. Opakujte. Dúfajme, že nespočinú na tom, že je to len zábavná hra TMNT, vyžmýkajú nejaké peniaze a budú sledovať, ako umiera. Príklad: Kabam má dve hry. Marvels „Contest of Champions“ a Transformers „Forged to Fight“. Dve obrovské nehnuteľnosti so zabudovanými ventilátorovými základňami. Jedna hra je úspešná a svieža, druhá je hrozná.
Ako dieťa z 80. rokov je táto hra prechádzkou po ulici Nostalgia. Žiadne rušivé reklamy a jednoduchá, no zábavná hrateľnosť. Grafika pripomína karikatúru z 90. rokov, čo je skvelé! Zatiaľ k hre nemôžem povedať nič iné, len dobré veci.
Dokonca aj ako celoživotný fanúšik TMNT táto hra veľmi rýchlo začne neuveriteľne nudiť. Aj keď oceňujem tú nostalgiu. Postavy majú tendenciu byť chaotickým neporiadkom na obrazovke, keď bojujú. Zručnosti potrebujú nejaký druh animácie, pretože všetky postavy vyzerajú rovnako. Nedostatok herných režimov. V podstate máte pocit, že robíte tú istú fázu znova a znova. Nainštaloval som si túto hru 5+ krát, pretože ako fanúšik TMNT sa do nej NAOZAJ chcem dostať, ale nemôžem.
Hra má nepríjemný zvyk havarovať kdekoľvek medzi druhou a piatou bitkou PVP. Obrazovka načíta fialové prechodové panely, len aby ich nikdy nevyložila bez ohľadu na to, ako dlho čakám. Doteraz ma to stálo tri bitky. Milujem grafiku, soundtrack, herný dizajn a mini komiksy sú roztomilé, ale tá cena za battle pass je neskutočná. 😂 Je dotieravé pýtať si 10 až 12 dolárov mesačne, ale 27,99 dolárov???!!! Nie ďakujem.
TMNT: Mutant Madness Roolipelit uum
Hole.io Arkada wze
Úžasná nostalgia, ďakujem, že ste priniesli späť pôvodné postavy televíznych seriálov!!! Len si želám, aby sa denné aktivity obnovili v konkrétnom čase namiesto toho, kedy som naposledy hral, môj rozvrh je hektický a nemôžem ísť každý deň v rovnaký čas.
Skvelá hra so sympatickým grafickým štýlom. Skvelá hrateľnosť a pohodová hra bez stresu. Odporúčam všetkým fanúšikom TMNT. Moja recenzia nie je 5*, pretože keď som si hru prvýkrát stiahol, mal som problém s obrazovkou hrdinov. Keď som to otvoril, stále to padalo. To sa však rýchlo vyriešilo po recenzii, ktorú som urobil. Rýchly kontakt od Devs.
Páči sa mi, ako sa vám podarí vyrovnať sa s inými tímami + 30 000 v tímovej hodnote takmer zdvojnásobiť vašu. Potom zamrzne v pvp, kde ste mali vyhrať, ale museli ste prepadnúť, pretože hra vám neumožňuje pohnúť sa ani dokončiť bitku. Alebo získajte fialovú načítavaciu obrazovku tesne pred zápasom Pvp, aby ste sa zasekli na tej fialovej obrazovke. Zje váš pokus o pvp a získate stratu. Je ťažké získať vyššie hodnosti s týmito chybami, aby ste získali lepšie odmeny. Celkovo je stále zábavné hrať, ale určite sa oplatí vyhrať.
Zatiaľ sa mi to páči. Som na 7. akte, úroveň 15 a neminul som žiadne peniaze. Čakať, kým sa váš sliz naplní, nie je naozaj veľký problém, pokiaľ nie ste netrpezliví. Moja jediná sťažnosť je, že ako väčšina mobilných hier je to len staršia hra s novým náterom, ale to je jednoducho povaha týchto vecí.
Skvelá hra, ale po prvých hodinách určite narazíte na hraciu stenu. Potom už musíte len čakať na afk farmárčenie, alebo zaplatiť peniaze za boosty. Mala by to byť skvelá hra, keď pridajú viac hrateľného obsahu. Dúfam, že to bude čoskoro 5-hviezdičková hra, potom je čas na pizzu.
Dostal som hru a naozaj som si to užil, pretože mi priniesla nejaké spomienky z detstva. Práve som odomkol Donetello a Leatherneck a miloval som to. Potom sa hra pokazila a znova spustila turoriál Leonarda a ja som nemohol robiť žiadne pvp alebo dobrodružné bitky. Mohol som veci vylepšiť, ale nie bojovať ani napredovať. Mal som prihlásený google play, tak som hru odinštaloval a znova nainštaloval. Dobré správy. Znova som mohol hrať. Zlé správy. Stratil som všetok pokrok a postavy. Tak som to jednoducho vzdal.
V podstate len nečinná hra. Napredujte tak ďaleko, ako len môžete, a potom počkajte, kým sa zdroje pokúsia posunúť ďalej. Blížim sa ku koncu 11. kapitoly a niekedy mi trvá niekoľko dní, kým získam dostatok zdrojov na to, aby som prešiel 1. úrovňou, čo sa začalo diať okolo 5. kapitoly.
Mal som menší problém, keď jedna z úrovní zamrzla, tak som kontaktoval vývojára. Odpovedali a pomohli mi to zistiť a ospravedlnili sa za nepríjemnosti! Skvelá podpora pre zábavnú hru.
Chcel by som dať viac hviezdičiek, ale narazil som na stenu s 5 postavami 60+. Chcem zmeniť znaky, ale neexistuje spôsob, ako recyklovať hrdinov, aby sa dostali späť, takže sa neobťažujem. Tiež neviem, ako dostať hviezdu na vyššiu úroveň... Myslel som si, že ak úroveň dimenzie stúpne, nakoniec sa zvýši, ale zdá sa, že to tak nie je. Žiadny spôsob, ako triediť zoznam hrdinov. Zábavná hra, ktorej však chýba niekoľko kľúčových prvkov, aby bola hra skutočne dobrá pre hráčov FTP.
Zábavné, ale p2w.
Je to skvelá hra, jednoduchá na hranie a podobne.... ale skutočne potrebuje časovač/obmedzovač turnajových bitiek. Som pristihnutý v nekonečnej slučke Raphaela, ktorý ukrýva viac, ako potom škodím tej istej postave... náš boj trvá už viac ako 20 minút.... Prehrám ho len preto, že som Budem sa musieť vzdať, len aby som mohol robiť iné veci. Stále milujem hru, ale tiež áno...
Naozaj som chcel mať túto hru rád. Nakoniec sa to len veľmi opakovalo. Skutočne ste si svoj tím nemohli veľmi prispôsobiť, pretože ste vydaný na milosť a nemilosť hrdinovi, ktorý sa snaží o to, ako ste napredovali. To isté znova a znova, bitky typu arény AFK. Pozitívom je, že zákaznícky servis bol veľmi dobrý, keď som ich kontaktoval. Z tohto dôvodu som mu dal hviezdičku navyše.
Úplne neobjektívna recenzia, milujem korytnačky. Táto hra je prinajlepšom uprostred cesty, s aktualizáciami by mohla byť úžasná. Možnosti pridania ďalších postáv, viac herných režimov a určitá kvalita života by boli obrovské. Veľa ľudí sa sťažovalo na hlasové herectvo, ale ja sa primárne hrám s vypnutým zvukom. Ak nie ste fanúšikom korytnačiek, pravdepodobne nie, je to priemerný zberateľ nečinných hrdinov.
neustále padá, vždy, keď povie, že mám postavu na odomknutie, zostane prilepený na obrazovke načítania.nedáva mi to žiadnu z mojich odmien a je to smutné, pretože to vyzerá, že by to bola naozaj skvelá hra, len aby som zistil, že je to vírusom zamorený odpadkový program. V skutočnosti som si túto hru stiahol tri samostatné inokedy a ani jeden z nich nebol o nič lepší. Nesťahujte túto hru. Po prečítaní recenzií túto hru vymažem, je to strata času
Grafika je skvelá. Vyzerajú ako staré postavy. Závady a zamrznutie hry ma núti chcieť túto hru už nikdy neuvidieť. Nostalgia je jediný dôvod, prečo tomu dávam 1.....alebo ak tam bolo menšie skóre........... Edit, toto je asi týždeň plus po prvej kontrole a nič sa nezmenilo . Skoro sa to zhoršilo. Ak by táto hra bežala hladko, takmer by som jej zasvätil svoj život........ bohužiaľ nie a je to frustrujúcejšie ako čokoľvek iné
Aktualizácia: Na Mondo Geko som uviaznutý už niekoľko dní napriek niekoľkým obrovským vylepšeniam a stratil som všetku nádej. Odinštalovanie a vyliatie jednej pre takto ťahané korytnačky. Nehanebné získavanie peňazí pomocou názvu TMNT. Stačí urobiť len dve veci a veľmi rýchlo sa zablokujú niekoľkodňovým čakaním alebo zaplatením Wall. Čerešničkou na torte je veselý sezónny lístok v hodnote 20 dolárov, ktorý vám sotva niečo prinesie a stále ho musíte všetko odomknúť
Ninja korytnačky boli súčasťou môjho detstva a v podstate jediným dôvodom, prečo hrám túto hru. Inak je to len časová výplň medzi mojimi ostatnými interaktívnymi hrami... Dúfajme, že sa to zlepší, ale momentálne je to priemer v najlepší deň.
V tomto je nostalgia silná. Páči sa mi, že táto hra je založená na TMNT, na ktorom som vyrastal. *upraviť. Bolo by to 5, ale zdá sa, že posledná aktualizácia vymazala moje uložené údaje. Použil som iba svoj účet Google Play a zdá sa, že všetky údaje sú navždy stratené.
PROSÍM, prestaňte "upgradovať" vizuálny štýl a rozloženie menu. Na začiatku boli úplne dobré a po každej zmene sa stali škaredšími, pomalšími a menej užívateľsky prívetivými. Zamerajte svoje úsilie na niečo užitočné, ako je systém rozhovoru v hre alebo prekalibrovanie nákladov na vyrovnávanie postáv v porovnaní s množstvom bahna a odpadu, ktoré môžu hráči zarobiť.
Prial by som si, aby ste si mohli vybrať, aké pohyby chcete použiť, ale okrem toho je to naozaj dobrá hra Niekedy to môže byť trochu závadné, keď prvýkrát spustíte, požiada vás o pozbieranie misií a mincí a potom na ne kliknete a potom sa objaví chyba a prihlási vás von, ale okrem toho je to dobrá hra
Kooperatívni vývojári. Pomohlo obnoviť stratené dáta. Hra je tiež zábavná.
Trochu som sa trápil s tým, ako túto hru ohodnotiť, a naďalej som sa držať len v nádeji, že sa opravia. Ak nie, strácam čas inde. Počas bitky postavy zamrznú a jediný spôsob, ako sa dostať z bitky, je vzdať sa. Nie také skvelé počas PVP. Tiež neexistuje žiadna rozmanitosť v postavách, ktoré vytiahnete z polí nižšej úrovne. Stále dostávam tie isté postavy, aj keď sa hovorí, že šance sú pre všetkých.
Bojujte s epickými korytnačími bossmi a inými darebákmi. čo je tu nové? Neviem, ešte som nezačal hrať túto fantastickú a neuveriteľnú časť TMNT. Bude sa mi to páčiť? Prolly. 🙄 Ahoj! Na konci dňa tieto hry nestoja za čas a neustálu námahu. Dúfam, že na to nakoniec neminiem ani cent. Nikdy!