Post by vousmimapagua on Feb 24, 2022 14:26:41 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Defense 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Defense 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çok para aldatır ▞▞▞
▞▞▞ Castle Defense 2 2022 version ▞▞▞
Oyun harikaydı ama bir süredir kalıntıları kurtarıyordu. Yeni bir telefon aldım. Oyun aktarıldı ama tüm kalıntılarım gitti. Can sıkıcı
Her şeyi tamamlamaya yetecek kadar seviye atlamak için bu oyunda durmak için sonsuz saatler harcadım. Aylarca, genellikle gece birkaç saat, haftada birkaç kez oynamam gerekti. SONRA 15 seviyeyi de bitirdim. Başlangıçta yeniden başlatırsınız. Gülünç bir şekilde zorlaştı. Hızlı. 2. raundu bitirmek bir yıl sürer. Çok fazla para harcamadıysanız. Eğlenceli değil. Sonra yeni bir telefon aldım ve tüm oyunumu kaybettim. Dişlerde dev bir tekme gibi geliyor. Bırakın tamamlamak için para, zaman bile harcayacağım bir oyun değil.
İnternet bağlantım iyi olmasına rağmen bağlantı hatası. Umarım bu kısa sürede düzeltilir.
1.99$ rnadom paketini satın alıyorum ve 1100 elmas ve rastgele bir şey alacağımı ve 10X satın alırsam ücretsiz bir kahramanım olduğunu söyledi. Pekala, onu satın alıyorum ve 1100 pırlantayı almıyorum, ayrıca yeniden yükleme bonusunu da almıyorum!! Bu oyun sadece para yiyen bir aldatmaca mı? Eğer öyleyse, bu benim dürüst incelemem "bir aldatmaca olduğu için oyun mağazasından hiçbir şey satın almayın" Bununla dolandırıldığımı hissettim, 1,99$ ödedim ve öğeyi alamadım. Hey dev, bu sorunu nasıl çözersiniz? Çözülmezse paramı geri istiyorum!!!
Harcama ihtiyacından biraz daha az kaynak kazancı olmasına rağmen harika bir oyun, güzel bir ilerleme sistemi. Tek gerçek sorun, bir e-postayı bağlamamanız ve ilerlemenizi kaydetmenin veya aktarmanın hiçbir yolunun olmamasıdır. Oyun kaldırılırsa veya yeni bir cihaz alırsanız, satın alınan içerik dahil her şey kaybolur. Özetle, gerçekten umut verici bir oyun, muhasebe eksikliği nedeniyle tamamen mahvoldu.
Meşgul bir zihni meşgul tutmakta harika. Lütfen şimdi bir demet mor kristal alabilir miyim lütfen?
Lütfen bu oyunları güncelleyin ve yeni kahramanlar ve patronlar ekleyin
Castle Defense 2 Strategi vkid
güzel
Bu oyun harika. Çok eğlenceli ve zaman alıcı
Acemi paketi satın aldı. Para çekildi ama paket eklenmedi. Zaten sahibi olduğumu söylediği için tekrar satın bile alamıyorum. Harika bir ilk izlenim değil. Ya paramı iade edin ya da bu sorunu düzeltin.
Castle Defense 2 حکمت عملی fgej
Eskiden eğlenceliydi ama şimdi çok fazla reklam var ve satın almalar size hiçbir şey kazandırmıyor.
Bu çok daha iyi bir oyundur ama her zaman çok ekler bu bir oyun değildir bu bir pazar ekler çok komik bir oyun hiçbir oyun pazar eklemez
1. Boss dövüşü hariç tüm günlük görevleri tamamlayın. 2. Boss dövüşü saat 17:00'de başlar. 3. Oyunu sadece patronun zaten öldürüldüğünü öğrenmek için akşam 6'da açın. 4. Bir sonraki patron dövüşü yarın. 5. Tüm günlük görevleri tamamlamanın özel ödülünü kaçır, çünkü artık tamamlayamayacağın bir görevin var... :/
İyi.
Oyunu çok seviyorum. Çok zorlu ve sizi bağlı tutar. Tek sorunum, patron savaşına girmenin bir isabet ya da ıska olmasıdır. Çoğunlukla benim için bir özledim. Daha sık beni patron savaşına bağlamaz, bu nedenle 5 yerine 3 yıldız.
Bu oyunu uzun zamandır oynuyorum ve sonunda bir satın alma işlemi yaptığımda param alınıyor ama hiçbir şey alamıyorum. Şimdi, diğer birçok oyuncu aynı şeyi bildirdiği için, kesinlikle dolandırılan ilk kişi olmadığımı fark ettim. Ya satın aldığımı bana verin ya da paramı geri verin. Herhangi bir şirkette yaşadığım en profesyonelce deneyim.
Satın almayı vermiyorlar ama ödemeyi alıyorlar
Fena değil 2 gündem 7.3 haritasını geçtim sonrası çok zor
ソニックジャンプ アーケード bqx
Ne mutlak **** Google. Bu oyun buggy dolandırıcılığıdır. Paramı geri istiyorum. 😤😡🤬
En iyi oyun
Uzun yıllardır en sevdiğim kule savunma oyunu.
Heroların ucretsiz ama kazanilmasinin zor olmasi iyi olabilir.tesekkurler.
bir yıldız verdiğim ilk oyun. sebep 4. seviyeye göre, bir kahramana başka bir açgözlü hile satın almadıkça geçmeyi imkansız kılıyor
harika kahramanlar ama lütfen kendi kule hesabımızı bulmak için hesabı kullanın
onun iyi ve zaman öldürme
Komik TD, ancak oyun sizi daha yüksek seviyeler kazanabilmek için yükseltmeler için ödeme yapmaya zorluyor.
Bu oyunun bir hatası olması veya başka bir şeyin 15/3 seviyesini geçememesinin hiçbir yolu yok Bu oyunu daha önce başka bir telefonda oynuyorum ve tüm seviyeleri geçtim şimdi onu hissediyorum ve herhangi bir durumda ve patron dünyasına giremiyorum
10000 mavi pırlanta aldım ama yüklenmedi. 10000 mavi elmas aldım ama hesabımı alma
Neredeyse bir hafta önce bir gizem paketi satın aldı ve hala hiçbir şey almadım. Tam sökme. Ve görünüşe göre olumsuz yorumları silmişler.
Castle Defense 2 Strateginiai xgyf
😍😍😍
güzel ve nazik grafikler, şimdiye kadar oynadığım en iyi TD oyunu.
Castle Defense 2 Strateške igre yow
Su conguer dünya reklamı izlenmiyo bi ilgilenirseniz iyi olur onu dışında oyun süper tavsiyem üçlü gülle atan silahın roketlerini eylem zor yok kolay geçilir bolum
güzel oyun çevrimdışı oynanabilir ama seviye ilerlemen yavaşlayacak bcz geliştiricisi (şehvet) bazı pahalı kahramanlar satın almak istiyor .. bazı kahramanların plzz'lerini serbest bırakma isteği
Kampanyada satın alma yapmadan 5. seviyeyi geçmeyi zor buldum. Kahramanlar çok pahalı. Tek bir kahraman satın almak için 29,99 dolar mı? Saçma.
Veri kaydetmenin yolu yok. Bu oyunu 5 yıldızdan uzak tutan tek şey. Yeni telefon. Bu oyun bunu başaramayacak
1.99'umu geri öde, acemi paketini aldım ve düşüldüm ama 5k elmas oyunumda değildi
Oyun çok yavaş ve çok sıkıcı.
çok güzel bir oyun ellerinize saglık
Yeni bolumları bekliyoruz
Başıma gelen tüm sorumluluklardan google bey ve ilan bey sorumludur
Bu oyun güncellemesi, diğer oyunlar gibi HESAP BAĞLANTISI seçeneğiyle (e-posta, fb, vb.) gelebilir mi? Böylece başka bir telefona bağlanabilir. Kötü haber şu ki, telefonunuzu kaybettiyseniz veya telefonunuzu sıfırladıysanız, oyuna yeniden en baştan başlamanız gerekir.
Bu oyun çok bağımlılık yapıyor ama ne zaman bir aşamayı bitirsem beklenmedik bir şekilde kapanıyor. Lütfen bunu düzeltin ve 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ vereceğim. Ben bir SamsungJ1 kullanıcısıyım.
Oyun biraz sacma olmuş ama eglenceli o yol 4 yıldız
Zahmet etme, yedinci seviyeyi geçemeyeceksin. Ekstra kahramanlar, kristaller ve mücevherler için para harcasanız bile. Sadece rakipsiz seviyelerde düzleşmek için zaman ayırmak çok sinir bozucu.
Bu yüzden diğer insanların yorumlarını da okuduktan sonra göründüğü gibi kaldırmaya karar verdim, eğer kahramanlar için ödeme yapmazsanız oyunda ilerlemeyeceksiniz...!👍🏾
Başka bir oyun indirdim (mobil vuruş) ve 11k mavi elmas vaadiyle 5. seviye binaya ulaştım. Bu bir hafta önceydi ve hiçbir şey :-(
İyi olabilir ama en ilginç özelliği patron savaşıdır, ancak buna gerçekten bağlanmanıza veya ondan yararlanmanıza izin vermez ve bu da genellikle günlük görevdedir, bu yüzden oyun düzeltilene kadar onu da tamamlayamazsınız. işe yaramaz hale gelir
Bu iyi