Post by vousmimapagua on Feb 24, 2022 14:23:39 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות הגדל פרימוג'ים ▞▞▞
▞▞▞ Star Chef 2: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
משחק קשה אני לא יכול לשדרג את כלי המטבח שלי כסף אני לא יכול לקנות בגדים למטבח בבקשה יותר כסף במודעות
למה אני לא יכול לפתוח את המשחק הזה שוב.? הם אמרו עדכון אבל למה אני פותח את הפלייסטור אין צורך לעדכן כשמשחק פתוח היא אמרה לעדכן את המשחק. מה קורה אני צריך את המשחק שלי בחזרה..
המשחק היה כל כך נחמד ועלות המכונות כל כך גבוהה. הלקוחות מבקשים פריטים חדשים אבל הכסף והמקסימום פחות
Star Chef 2: Restaurant Game Simulácie buqz
הכל יקר מדי. היחסים לא מסתכמים. כשאני אומר את זה אני מאמין שמחיר האוכל לא מאפשר לך לרכוש מכשירי חשמל מה שגורם להרבה אנשים לא לרצות לשחק במשחק הזה.
יהיו חמישה מכיוון שנהניתי מהמשחק עד שהעדכון האחרון כעת לא יכול לעלות
קָטָן
המשחק נחמד, אולם עבור אותם ציוד בישול שלא הצלחנו לרכוש עדיין, לא ניתן לבטל לקוחות שמחכים להזמנה וזה מתסכל מאוד. נטען בין דף חברים לעצמי סופר איטי גם כן.. פריטים שהעלינו בחנות שף אם יוסרו יימחקו, וזה בזבוז.. מקווה שנוכל לשמור את הפריטים אם אלה היו משופרים יהיו טובים ומהנים יותר
המשחק הזה כל כך מבאס. יש כל כך הרבה חסרונות במשחק הזה. אתה לא יכול לקשט מחדש את המסעדה שלך. הקירות לא עובדים כמו שצריך. הרצפות לא עובדות. אל תבזבז את זמנך.
משחקים אף פעם לא יכולים להיות מהנים, אם התכונות לא מעניינות. אבל זה לא כך עם כוכב שף 2.. כל תכונה כאן ממש כיף להסתדר איתה
ראיתי את המשחק הזה פורסם בפייסבוק. וואו! וואו! איזה משחק נחמד! הוא טוב יותר משאר משחקי הבישול ששיחקתי בו ומחק אותו כי אני משתעמם ממנו אבל למשחק הזה יש כל כך הרבה אתגרים! פשוט אוהב את המאסטרים של השף! כל כך הרבה פרסים בזמן קצר. הורדתי את המשחק רק בשבוע שעבר ואני כבר ברמה 26. תודה על שעות משחק הנאה במשחק הזה.
משחק מצוין בסך הכל. לא למשחקים ניידים אבל אני מניח ש-Satr Chef עוזר לשנות את דעתי החלק של ניהול המסעדה מאוד מעניין אותי. אבל אני רוצה עוד אפשרויות לקישוטים
אני אוהב לשחק במשחק הזה! זה עד לאחרונה, אני מתקשה לחזור למשחק הראשי עקב התוספת החדשה של משאית המשלוחים. ברור שזו תקלה! אנא עזור!
הזמנות נוספות ממשיכות להגיע ככל שאני עולה ברמה. זה יהיה רעיון טוב לאפשר שדרוג מוקדם יותר על ידי הענקת תגמולים נוספים לאחר כל השלמת רמה מוצלחת.
שלטי ההדרכה נשארים על המסך גם לאחר השלמתו..
ההדרכה היא נוראית לא יכול לעבור את הזירה הלקוח הראשון לא רוצה פראפה.
זה קופא כל הזמן שהייתי צריך להסיר את זה
אני לא יכול לטעון את המשחק עכשיו. גם אני אוהב את המשחק הזה.
כוכב שף 2 כל כך קל להבנה שכן סרטון ההדרכה שלהם די פשוט ומעניין לעקוב. אפשר להבין את הדברים במכה אחת בלבד
אכן אפליקציית הדמיית בישול מדהימה. ניקיתי 10 רמות במכה אחת. קל לגשת ולהרוויח פרסים קל מאוד.
Star Chef 2: Restaurant Game Симулације enkz
צריך להיות כפתור דילוג להדרכה הארוכה שלך. די לא אהב את זה בגלל שלא היה את זה ב-15 הדקות הראשונות. ולמשחק יש מעבר איטי מאוד של אפשרויות וגם גרירת פריטים איטית מאוד. בבקשה תיקנו את זה וגם לקנות זרעים זה לא שווה את זה? כאילו אתה צריך לחכות ל-lvl 49? זה מטורף. אולי סביב Lvl 20 יהיה נהדר
מטרות חסרונות שבהן אתה צריך לעקוב אחר בתי קפה, קשה לעשות בלי קהילה לשאול אם אתה לא יודע מישהו ב-fb שמשחק. שנית הכנתי אוכל זה לא נתן לי להגיש אותו. זה יהיה בסדר אבל הדגש על כך שאחרים גרם לי לזרוק את זה. כל כך בושה!!
יותר טוב מהשף הכוכב הראשון אולי תחנות הבישול החדשות והמגרשים המתרחבים יכולים להיות זולים יותר
במשחק הזה יש יותר מדי קורה בכל עת. יש מגבלות זמן על כל דבר, כמו שלושה מטבעות שונים, שלעולם אין לך מספיק כדי לעשות מה שאתה רוצה בלי לשלם. הלחץ לקנות לא רק את חברות הפרימיום שלהם אלא גם את חבילות הבונוס שלהם גדול מדי. המשחק הזה הוא באמת בזבוז זמן וכסף. לפחות זה נראה טוב. אל תוריד.
לא טוב!!! לא יכול לשחק בזה יותר. לרכישה מתוך האפליקציה יש בעיה בתשלום ואי אפשר להזמין אותו.
הוצאתי הרבה כסף על המשחק הזה ועכשיו אני אפילו לא יכול להיכנס אליו אחרי ששילמתי על המשלוח כל הזמן אומר לא מחובר לשרת אבל אפליקציות אחרות עובדות מצוין אז אני מדרג כוכב אחד
תודה בדקתי וזה תוקן. אני מעריך את תגובתך המהירה יש לי את חבילת הפרימיום החודשית שלי. אני יכול להתחיל לשחק שוב 😊👍
Star Chef 2: Restaurant Game سیمولیشن gyrx
משחק מדהים עם כל כך הרבה מה לעשות. אוהב את זה!
Star Chef 2: Restaurant Game Simulatsioonmängud qvjl
הפוך את המשחק למצב לא מקוון והוסף חיות מחמד
אני אוהב את זה... שיחקתי שף כוכב כבר הרבה מאוד זמן והתרגשתי לראות 2. זה ממש מסודר אבל הזמנים לאוכל די ארוכים והדברים הטובים שאתה מקבל לקנות אוכל מהשוק פשוט לא מספיק כדי להמשיך. יש להם מכירות טובות של מטבעות, מזומנים ודברים טובים אבל כולם לא יכולים להרשות לעצמם. אבל לעלות ולמעלה .... זה זמן נהדר משחק מרגיע לשחק.
הורדתי את זה והתחלתי אותו ובכל פעם שאני מנסה לפתוח אותו הוא אומר בבקשה טען מחדש את המשחק משהו השתבש. הפעלתי מחדש את הטלפון והורדתי מחדש את האפליקציה והיא עדיין אומרת את השגיאה הזו ברגע שאני פותח אותה.
אוהב את המשחק. אבל המשחק לא נטען מאז היום.
זה מאוד יקר בבקשה להוריד קצת את עלות המכשירים..... ובאיזו רמה פותחים את "משאית הקהילה" ו"אזור האירועים"?
המשחק הזה מאוד יפה מהמשחק שף כוכב: משחק בישול ומסעדה
להרוויח מטבעות זה מאוד קשה וזמן ארוך של הכנת מזון מה שהופך את המשחק לחדגוני... אתה לא יכול לצפות לשחק משחק כל היום.
לא סוג המשחק הזה,, אנשים משתעממים בקלות... דברים יקרים לקנות..ניסיון רע מאוד.. במקום זה יותר משחקים הם הטובים ביותר. בית קפה הוא משחק הרבה יותר טוב מהמשחק המגוחך הזה... אישית אני מציע לא לעשות לשחק את המשחק הזה .. בזבוז זמן לחלוטין
משחק טוב כמו משחק הגרפיקה טוב לשחק בו במשך שעות אם אתה אוהב משחקי בישול אז אני ממליץ עליו
אני אוהב את המשחק הזה אבל לא מבין למה משאית האוכל שלי עוזבת וחוזרת עם משאית ריקה שכבר קניתי ממנה. לעתים רחוקות זה נותן לי עגלה טרייה. חוץ מזה, אני אוהב את זה!
עלה יותר מדי כדי להמשיך לשחק
לוקח יותר מדי זמן לגייס כסף
מאוד נהניתי מהמשחק הזה, זה עתה הצטרפתי לצוות והתקדמתי אז, כשעשיתי משהו, המשחקים התאפסו ושלחו אותי בחזרה להתחלה
זה אומר עדכון לגרסה העדכנית ביותר אבל אין אפשרות עדכון בגוגל פליי. לא מצליח לפתוח את האפליקציה כעת. ניסיתי להסיר את ההתקנה אבל זה עדיין אותו דבר. מקווה שתוכל לתקן את זה.
אהבתי את החוויה, פתאום זה אמר לעדכן אבל לא היה מסוגל לעשות את זה בשיקול דעתו לא מתעדכן ובלי עדכון אני לא יכול לשחק.. עזרה!!
קניתי foodland ועכשיו כשאני פותח את המשחק שלי זה אוטומטית מתחיל לפתוח foodland וממשיך לקפוא. לא שמרתי את המשחק בפייסבוק לאחרונה וחושש שאפסיד את כל המשחק שלי. יש תיקון לבעיה? מזהה משחק 6078427a
הורדתי את המשחק הזה היום וזכיתי בפרסים הראשונים שלי. בהתחלה הם נתנו לך להגיש מרק חסה ללקוחות כדי שתוכל לצבור קצת ניסיון בניהול מסעדה משלך. אני משחק בו ללא הרף. פתח כבר 5 רמות והרוויח הפסדי מטבעות.
זה נראה כאילו זה היה משחק טוב אבל זה המשיך לקפוא. סגרתי אפליקציה והרגתי אותה, הסרתי והתקנתי מחדש אבל היא נפתחת ואני לא יכול לעשות כלום. מתסכל מאוד, אני מנסה ללחוץ על השולחן כדי לשרת את האורח, באחת מתחנות השף או בכל מקום באמת רק כדי לנסות לגרום לזה לעשות משהו אבל לא מצליח. אז הסרתי את זה שוב.
Panda Panda Run: Panda Runner Game მძაფრსიუჟეტიანი bci
אני חושב שזה משחק טוב אבל אני לא יכול לשחק כמו שצריך. בכל פעם שאלחץ על החץ ביומן זה לא הולך לשום מקום. ניסיתי ללחוץ על היציאה אבל אני לא יכול לצאת. ניסיתי להפעיל מחדש את המשחק אבל זה עדיין אותו דבר. ברוך.
אני מכור לסגנון המשחק! אף פעם לא מתחשק לי לעזוב את המשחק הזה. לבשל מנות ולבנות מסעדה בו זמנית זה ממש מגניב